Brugse Ommeland

Beste Oldtimer Truck liefhebber,

Voor onze volgende tocht op 29 mei trekken we richting provincie Henegouwen.

Hiervoor heb ik gekozen om elk individueel de plaats van samenkomst of met enkelen in samenspraak naar het kasteel van Beloeil te komen. Voor een bezoek en rondleiding met een gids in het volledig bemeubelde kasteel: Rue du Chateau 11, B-7970  dat sinds de 14 de eeuw eigendom is van de Prinsen de Ligne. Het herbergt talrijke collecties meubilair, boeken, schilderijen en porselein..De opmerkelijke bibliotheek is meer dan 20.000 ingebonden boeken rijk. De franse tuin biedt een harmonische afwisseling van water en groen,van schaduw en licht en is 25 hectare groot, je wordt er verwacht om 9 u 45 op de naast gelegen parking om zeker tegen 10 uur stipt er voor de koffie te zijn met daarop de rondleiding, gevolgt door het middagmaal in de Bistro <<Relais du Maréchal>> op het domein zelf.


Daarna rijden we in collone naar het automuseum Mahymobiles te Leuze-en-Hainaut voor de Mahy verzameling,ongeëvenaard door haar veelzijdigheid, uniek in de wereld met meer dan 300 voertuigen.

We sluiten af met nog een stuk taart met koffie.

Hopelijk kunnen we er genieten van ’n mooie lentedag.

Voor deze dag betaalt u 45 € p/pers op de clubrekening, Niet leden betalen 55 euro.

Inschrijven voor vrijdag 20 mei !!! door  uw storting op de clubrekening , e-mail of telefonisch bij Eric.

Vriendelijke groeten,

Clubrekening ; BE80 7512  0145  3377

Voorzitter;  Eddy Vandycke

Penningmeester      Eric Lingier          

GSM  0473 864 721                                                                                                                    E-mail          mch.vandewiele@skynet.be