Weekend Voeren - 24-25-26 juli

Beste Oldtimertruck liefhebber,

                          Voeren weekend  2020          24-25-26  juli

        De Mosterthoeve               Mostert 23               3793  Teuven  (Voeren )

 

Beste leden, de juli maand is dit jaar Voeren tijd,  en nu dit jaar snuiven we terug de gezonde boerenlucht, maar aan de andere kant van het land. Maar deelname is niet alleen bevorderlijk voor het lichaam, ze verrijkt de geest… en ook deze editie zal gesmaakt worden, je komt meer  te weten bij de BOTC, want we reizen altijd ’n beetje om te leren!

Vrijdagavond 24 juli aankomst vanaf 17 u. Voor wie het wenst is er avondeten (rundstong met frietjes +drankje) voorzien vanaf 19 u.  dit dient wel aangevraagd en apart verrekend te worden voor de som van 15€ p/p.

Zaterdagmorgen ontbijt buffet vanaf  7u30

Rond 9u proberen we te vertrekken in kolonne richting het Duitstalige landsgedeelte, nl. Montenau waar we de Montenauer Schinkenraucherei bezoeken en daarop in restaurant ‘Terminus’ een Montenauer  Schinkenplatte als middagmaal nemen om nadien de verborgen schoonheden en de adembenemende natuur van de streek te doorkruisen, tot we aan de ondergrondse wereld van het leisteenmijn en Museum van de “Blauwe steen” in Recht komen, een authentieke groeve waar we een extra warme trui kunnen gebruiken.                                                                                                               !!!!! zorg voor voldoende brandstof in uw voertuig!!!

Om daarna ( +/- 16 u ) terug te keren naar de boerderij alwaar ons een aperitief en beenhesp met krielpatatjes wordt geserveerd.

Zondagmorgen ontbijt vanaf 8 u en vrij tot aan de middag. Etenstijd tegen 12 u, na ’n kleine rustpauze vatten we ’n tocht aan in de mooie Voerstreek met de ‘benenwagen’.

Tegen ongeveer 17u zijn de desserts ( ? ) klaar

Na de afwas en de opruiming keren we gelukkig en voldaan terug huiswaarts.

Avondmaal vrijdag : 15 euro p/p                Kinderen  -12 jaar = halve prijs

Het weekend alles inbegrepen : 140 euro p/p       Kinderen   -12 jaar = halve prijs

Wie overnachting wil ter plaatse  (max 24 pers):   30 euro p/p/weekend    (eigen bedlinnen meenemen)

Gelieve a u b  in te schrijven voor zondag 12 juli met vermelding van aantal personen, vrijdagavondmaal  ja of nee -  en overnachting;  zo ja: aantal personen a u b.

Iedereen eet mee, in de eigen truck of mobilhome eten kan alleen op vrijdagavond, alle andere maaltijden op zaterdag en zondag zijn inbegrepen in de prijs, er wordt gezamenlijk getafeld.

Hopende u op dit ontspannende en hopelijk zon overgoten weekend te mogen ontmoeten,

Vriendelijke groeten, het bestuur.

 

Voorzitter                 Eddy Vandycke          GSM 0486 559 985

Penningmeester        Eric Lingier     GSM  0473 864 721        E-mail Eric: mch.vandewiele@skynet.be

Bankrekening club   IBAN BE80 75120145 3377            -     BICAXABBE22