Rit Oostende

Onze volgende rit vindt plaats op 6 mei in Oostende, georganiseerd door Marc Tulpin.

 

Programma:

Beste Oldtimer Truck liefhebber,

 Voor onze volgende toertocht word je uitgenodigd op  6 mei  in ‘t industriepark De kromme Elleboog  nl. in  de Rolbaanstraat 25 (parallelweg van de torhoutsesteenweg ) te 8400 Oostende,  waar je van aan de verkeerslichten ter hoogte van de “Hallen” oldtimers terug vind met oranje pijltes >>>Truckshow >>> die je de weg verder aangeeft

 

Je bent er welkom vanaf 7 u 30 uur voor het ontbijt om tegen 9 u 15 de toertocht aan te vatten,

Ondertussen kan je deelnemen aan een tombola met altijd prijs, waarvan de opbrengst is ten voordele van de MUG helikopter.

 We zetten onze rit in langs de zee via Raversijde, via de kustbaan door  Middelkerke en Nieuwpoort en vervolgens langs Veure naar de grens met Frankrijk ter hoogte van Ghyvelde waar we een korte stop houden om een paar mooie foto’s te nemen met de oude douanekantoren op de achtergrond

Na deze intro rijden we verder Frankrijk in naar Bergues waar we na het parkeren van de voertuigen ons middagmaal nemen (vol-au-vent op z’n frans).

Na deze lekkere maaltijd nemen we een toeristich treintje voor een stadstoer en er rest nog wat tijd om enkele bezienswaardigheden te verkennen en de dorstigen te laven.

Tegen 15 u 30 zakken we terug af naar ons Belgen landje tot in Pervijze waar we bij transport Maes ontvangen worden voor nog een warme hap als afsluiten van deze mooie dag.

 

Deze 2 de rit van het seizoen 2018  kunt u meerijden mits betaling van de

som van 45 euro p/p.

De inschrijving dient te gebeuren uiterlijk voor vrijdag  27 april

 

Voor onze volledige agenda klikt u door op 2018, deze pagina is in het menu te vinden.